Eenvoudig en veilig betalen

 Betalingsmogelijkheden Verhuisdekens.com

Om de betaling voor u niet alleen zo gemakkelijk mogelijk, maar ook veilig en vertrouwd te maken, doen we bij verhuisdekens.com ons best om zoveel mogelijk betaalopties te bieden aan onze klanten. Op dit moment is het mogelijk om via de onderstaande diensten te betalen:

iDEAL

Bij Verhuisdekens.com kunt u veilig betalen via iDEAL. Na het plaatsen van uw bestelling wordt u automatisch doorgelinkt naar uw eigen bank-portaal (internet bankieren). Daar betaald u in uw eigen, vertrouwde omgeving. Voor meer info zie: www.ideal.nl.

Sofort Banking

Bij Verhuisdekens.com kunt u veilig betalen via Sofort. Sofort Banking is de internationale tegenhanger van iDEAL. Deze methode werkt precies hetzelfde maar heeft een andere ingang bij banken, waardoor het tijdens ideal storingen veelal wel werkt!

PayPal

Betaal eenvoudig en direct via uw eigen PayPal account. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.paypal.nl.

AfterPay

Met AfterPay kunt u uw bestelling thuis op uw gemak bekijken, proberen en ervaren. Blij met uw bestelling? Top! Dan betaalt u met één klik op de knop.Credit Card

Het is bij ons ook mogelijk om te betalen via uw Credit Card. U betaalt hierbij met Mastercard of Visa.

Vooruit betalen

U kunt het volledige bedrag onder vermelding van uw ordernummer overmaken op het rekeningnummer van Profipack. (IBAN: NL78 INGB 0008 104 615). Uw order wordt dan in behandeling genomen na ontvangst van uw betaling. In uw orderbevestiging vindt u de bankgegevens vermeldt met daarbij het aangegeven betalingskenmerk zodat u het bedrag op de juiste wijze kunt overmaken. Let op!: De verwerking is bij deze methode langer dan andere betaalmethoden. (ca. 1 werkdag)