Verhuisdekens gestikt

Verhuisdekens gestikt

De verhuisdekens die gestikt zijn, worden ook wel opslagdekens, pakdekens, beschermdekens of non-woven dekens genoemd. U kunt een gestikte verhuisdeken gebruiken bij het verhuizen, maar deze dekens worden voornamelijk gebruikt om uw producten te beschermen tijdens opslag. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan gestikte verhuisdekens.

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Opslagdekens of verhuisdekens?

Een gestikte verhuisdeken wordt ook wel een opslagdeken genoemd. De termen verhuisdeken en opslagdeken worden vaak door elkaar heen gebruikt. Dit komt omdat een opslagdeken ook gebruikt kan worden als verhuisdeken en een verhuisdeken ook als opslagdeken. Echter zit er weldegelijk een groot verschil tussen de twee dekens.

Een verhuisdeken wordt gebruikt om meubels te beschermen tijdens een verhuizing. Door het hoge percentage katoen en wol zijn de dekens een stuk zachter en dikker. De verhuisdeken is rondom de deken afgewerkt. Inscheuren is dus onmogelijk.

Een gestikte verhuisdeken wordt voornamelijk gebruikt om producten die u op slaat te beschermen tegen stof en vuil. Tijdens opslag worden vaak meubels niet verplaatst. Een minder goede kwaliteit deken volstaat dus al. Gestikte verhuisdekens zijn lichter en hebben een lager percentage wol. De dekens zijn all over gestikt, waardoor de deken aan elkaar zit. De deken gaat minder lang mee dan een kwaliteitsverhuisdeken. De geweven verhuisdekens zijn namelijk kruislings aan elkaar geweven, wat de geweven verhuisdekens extra sterk maakt.

Dit neemt natuurlijk niet weg dat u de dekens voor beide doeleinden kunt gebruiken.

Wat is een non-woven deken?

Wat is precies non-woven? De vertaling is niet geweven. Een non-woven deken is niet geweven, maar gestikt. Een geweven verhuisdeken bevat een hoger percentage wol en is dus zachter. Deze dekens hebben een zwaardere kwaliteit. De gestikte/ non-woven dekens zijn gestikt en zijn van mindere kwaliteit. Dit is ook te zien in de prijs. Non-woven dekens zijn vaak goedkoper.

Milieuvriendelijk verhuisdeken

Een gestikte verhuisdeken kan meerdere malen gebruikt worden. Daarnaast is de deken gemaakt van gerecyclede textiel vezels. Dit maakt de deken zeker milieuvriendelijk. Een deken is misschien een grotere uitgave dan plastic materialen, maar u kunt een deken hergebruiken. Plastic materialen gaan kapot en gooit u weg. Uiteindelijk is het de investering meer dan waard. Kies dus voor een gestikte verhuisdeken en kies voor duurzaam!

Gestikte verhuisdeken personaliseren

U kunt bij Verhuisdekens.com uw verhuisdekens bedrukken met uw eigen logo. Verhuisdekens met logo zorgen voor herkenning en naamsbekendheid. Wilt u meer weten over het personaliseren van uw verhuisdeken? Kijk dan op onze pagina personaliseren.