Verhuisdekens geweven

Verhuisdekens geweven
De geweven verhuisdekens van Verhuisdekens.com zijn van een uitstekende zware kwaliteit. De geweven verhuisdekens zijn warm en zacht door het hoge percentage wol. Door de zware kwaliteit is deze verhuisdeken de perfecte bescherming voor al uw meubelen.

22 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

22 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Verhuisdekens in verschillende kleuren

U kunt bij Verhuisdekens.com verschillende geweven verhuisdekens bestellen. Zo kunt u ook verhuisdekens bestellen in verschillende kleuren. U kunt ook een gepersonaliseerde deken bestellen. Profipack heeft o.a. blauwe, rode en gestreepte dekens in het assortiment. Daarnaast hebben we ook verhuisdekens met een vlag. Neem bijvoorbeeld onze oranje deken met Hollandse vlag. Leuk voor Koningsdag op de vrijmarkt!

Wilt u een gepersonaliseerde geweven verhuisdeken? Ook dat kan bij Verhuisdekens.com. Wij bedrukken uw verhuisdeken met logo of u kunt een verhuisdeken bestellen in een gewenste kleur. Bijna alles is mogelijk. Neem contact op met de klantenservice voor alle mogelijkheden.

Perfecte bescherming

Een geweven verhuisdeken blijft natuurlijk ook gewoon een verhuisdeken. Door de zware kwaliteit zijn de geweven verhuisdekens zeer geschikt voor het beschermen van uw meubels tijdens een verhuizing. De dekens zijn rondom perfect afgewerkt. Hierdoor is scheuren zeldzaam. U kunt de deken ook gebruiken om meubels te verplaatsen. U legt de verhuisdeken op de grond, zet het meubelstuk erop en u kunt het meubel slepen door aan de deken te trekken.

Verhuisdeken of picknickdeken?

De geweven verhuisdekens zijn zeer geschikt voor recreatief gebruik. Door het gebruik van wol is de deken lekker warm. Daarnaast zijn de verhuisdekens wasbaar op 30 graden. Een ideale deken om op een lente dag te gaan picknicken. De verhuisdeken is groot, dus u kunt met meerdere mensen op de deken zitten. Naast het zitten op de deken, kunt u ook een verhuisdeken meenemen om zelf warm te blijven. Is de deken vies? Snel in de wasmachine en hij is weer klaar voor gebruik.

Door het materiaal van de verhuisdeken en de verhuisdeken kwaliteit, worden deze dekens ook gebruikt als terrasdekens of woonplaid.