Verhuisdekens superieur

Verhuisdekens superieur
De superieur dekens van Profipack zijn verhuisdekens voor de professionele verhuizer. Deze zware Superieur dekens zijn voorzien van één zachte zijde en één grove zijde. De verhuizer weet zo altijd welke zijde gebruikt dient te worden. Ook zijn deze superieur verhuisdekens gemakkelijk schoon te houden. Superieur verhuisdekens zijn zwaarder dan de standaard geweven verhuisdekens en wegen 500gr per vierkante meter.

9 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

9 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Uitstekende kwaliteit verhuisdekens

Verhuisdekens.com heeft een gamma aan verhuisdekens, maar onze topper is toch de Superieur verhuisdeken. Deze verhuisdekens zijn gemaakt van wol, katoen en gerecyclede textiel vezels. De kwaliteit zit hem onder andere in de zwaarte van de deken. Deze is 550gr per m2. Dit is zwaarder dan een standaard deken. Ook zijn de superieur dekens rondom gestikt aan 4 zijdes. Dit is een topper onder de verhuismaterialen en daarom wordt deze verhuisdeken vaak gebruikt door verhuisbedrijven.

Superieur verhuisdekens met twee zijdes

De verhuisdeken superieur heeft verschillende zijdes in tegenstelling tot andere verhuisdekens. De superieur dekens zijn aan één zijde zacht en aan de andere kant grof en onbewerkt. De grove buitenkant wordt altijd aan de buitenzijde van de meubels gehouden. Op deze manier is altijd duidelijk welke kant gebruikt dient te worden, en welke schoon hoort te zijn. Daarnaast is het gemakkelijk om de gladde grove kant in te pakken met tape of overige verpakkingsmaterialen.

Verhuisdekens met een mooi ontwerp en extra groot

Een verhuisdeken moet vooral praktisch zijn, maar deze superieur deken ziet er ook nog eens goed uit. De wollen verhuisdeken is voorzien van een gekleurde streep. Profipack heeft een rode, blauwe, witte, groene en gele in het assortiment.

De superieur verhuisdeken is in verschillende formaten verkrijgbaar. Wij hebben de standaard verhuisdeken superieur in de maat 150cm x 200cm, een XL deken met de formaten 150cm x 250cm en een XXL deken die heeft een breedte van 150cm en een lengte van maar liefst 300cm!

Zo kunt u ook langere producten goed beschermen met de verhuisdekens van Profipack.

Verhuisdekens en sport

Verhuisdekens worden ook gebruikt in fitnessscholen en yoga studio’s. U kunt de dekens oprollen en gebruiken als kussen en steun. Daarnaast kunt u de deken over u zelf heen leggen tijdens het ontspannen deel van de yoga les.