Legerdekens

Legerdekens

Profipack heeft legerdekens te koop die zeer geschikt zijn voor buitenactiviteiten. De legerdeken is gemaakt van wol en gemixte textiel fibers. De wollen legerdekens zijn groter en zwaarder dan de standaard verhuisdekens. Als u echte kwaliteitsdekens wilt met een nette afwerking, dan kunt u gerust de legerdekens kopen.

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Legerdekens, de herkomst

De naam legerdeken is heel specifiek. Waar komt deze naam eigenlijk vandaan? Legerdekens hebben hun naam te danken aan het feit dat ze gebruikt worden door defensie. Militairen slapen vaak in tenten en hebben warmte nodig. Hier hebben militairen een slaapzak voor, maar ook vaak een wollen legerdeken. De wollen verhuisdekens houden militairen warm in de nacht. Daarom wordt het ook wel een militairen deken genoemd. Alle spullen van militairen zijn camouflage groen. De legerdekens van Verhuisdekens.com hebben ook deze kleur groen. Een echte camouflage deken die je warm houdt!

Verschillende legerdekens

Verhuisdekens.com heeft verschillende soorten legerdekens in het assortiment, waaronder: Alfa en Charlie. Alle legerdekens die wij te koop aanbieden zijn allemaal van uitstekende kwaliteit. Toch zitten er weldegelijk verschillen tussen onze legerdekens. De legerdeken Charlie bestaat bijvoorbeeld uit 70% wol en de Alfa uit 50% wol. legerdekens hebben allemaal een nette afwerking rondom de deken.

Als u de juiste legerdeken wilt kopen dan kunt u het beste kijken bij de specificaties van alle legerdekens. Hierin wordt duidelijk beschreven wat de eigenschappen zijn van de deken. Dan kunt u gemakkelijker uw keuze maken voor de juiste deken.

Gebruik van legerdekens

De legerdekens zijn uitstekend te gebruiken bij buiten activiteiten. U kunt bijvoorbeeld deze wollen deken gebruiken als u gaat kamperen. Of u kunt de legerdeken gebruiken om op te zitten tijdens een festival of in het park. De wollen legerdekens zijn ook geschikt voor menselijk gebruik. U kunt de dekens dus gebruiken op het terras of gewoon thuis op de bank. Een multifunctionele warme legerdeken.

Naast recreatief gebruik kunt u legerdekens ook kopen als u gaat verhuizen. Legerdekens blijven ook goede verhuisdekens. Door de zware kwaliteit en het percentage wol, zijn uw meubelen altijd goed beschermd tijdens transport.

Legerdekens bedrukken

Wilt u uw legerdeken bedrukken? Dat kan! Bij Verhuisdekens.com hebben wij de mogelijkheid om de dekens te bedrukken. Bijvoorbeeld met uw logo of een tekst. Wilt u meer over het bedrukken van de legerdekens weten? Kijk dan op de pagina personalisering.