Het team van Verhuisdekens.com

Wie verpakt uw pakketje, verzorgt de administratie of maakt het design voor de e-mails? Maak hier kennis met onze Profi-toppers.

Marc de Jong
Eigenaar / Marketing / Verkoop

Onderneemt graag maar onderneemt buiten het werk ook veel met vrienden en familie. In de winter actief op het snowboard in de sneeuw en in de zomer actief achter de BBQ. 

José Wijman
Administratief medewerker

Is een echt buiten mens. Een dag niet naar buiten is een dag niet geleefd. Fietsen, wandelen, tuinieren … en daarna lekker eten met een verfrissend drankje.

Wende Pollé
Content marketeer

Is een echte Disney freak die graag naar het theater gaat met een lekkere bourgondische maaltijd en een wijntje vooraf.

Esperanza van den Ham
Creative director

Reist graag de wereld over en geniet het meest van zon, zee en strand. Een tikkeltje chaotisch en met een creatieve mind werkt ze hard aan de creatieve projecten.

Erik Fridzema
Magazijn beheerder

Naast het grijs draaien van muziek, worden er elke dag meerdere tonen gespeeld op de gitaar.

Boy Visser
Magazijn medewerker

Boy is net als Jeffrey een echte voetbal-fanaat en komt ons vanaf december 2018 in het magazijn versterken met zijn gezonde werklust. 

Jeffrey
Magazijn medewerker

Van zelf voetballen op het veld, het kijken van een wedstrijd op tv tot het spelen van een potje FIFA op de Playstation, één ding blijft hetzelfde en dat is zijn favoriete club: FC Utrecht.

Rogier
Commercieel medewerker binnendienst

Doordeweeks studeert Rogier voor junior accountmanager. Tijdens zijn studie haalt hij zijn energie uit online marketing en computertechniek. En in het weekend spreekt hij graag af met wat vrienden.