Personalisering van uw verpakkingsmaterialen

Laat uw bedrijf zien!

Gepersonaliseerde verhuisdekens

Bij Verhuisdekens.com heeft u de mogelijkheid om verhuisdekens te personaliseren. Wij helpen u graag bij het ontwerp tot het eindproduct. Wij blijven continu betrokken bij het productieproces. U bepaalt volledig zelf hoe uw eigen gepersonaliseerde verhuisdekens er uit komen te zien. Van eigen gekleurde strepen, labels met logo, eigen afmeting of geweven naam alles is mogelijk!

De mogelijkheden

Er zijn verschillende opties mogelijk.

Label
U kunt er voor kiezen om uw verhuisdekens te voorzien van een label. De labels worden full colour bedrukt en aan één zijde genaaid.

  •  Beschikbare maten: 10x20, 15x30 en 20,30cm
  • Minimale afname: 100 stuks (€0,50,- per deken). Vanaf 250 stuks is het label gratis.

Geborduurd
Embroided betekent geborduurd. Uw logo wordt dan op de verhuisdeken geborduurd. Het voordeel van borduren is dat het logo echt in de stof zit. Een geborduurd logo kan dus niet loslaten.

Geweven naam
Als u echt een persoonlijke verhuisdekens wilt dan kunt u uw bedrijfsnaam of andere tekst weven in de verhuisdeken stof. Het logo zit helemaal geweven in de deken, dus het logo kan nooit loslaten of verdwijnen. De kosten zijn hiervan afhankelijk van de lengte van de naam. De kosten hiervoor varieren van € 0,75 tot € 1,00 per deken.

Zelfgekozen kleur
Wij verkopen gekleurde verhuisdekens en verhuisdekens met streep. In het assortiment hebben we bepaalde kleuren verhuisdekens, maar u kunt ook een andere kleur bij ons opvragen. Ook kunt u de kleur van de streep wijzigen in uw eigen gekozen kleur.

  • Minimale afname: 250 stuks.

Levertijd

Gepersonaliseerde verhuisdekens hebben een levertijd van c.a. 8 weken akkoord van de proefdruk. Pas na het akkoord van de proefdruk gaat het productieproces van start. 

Hoe werkt het?

U stuurt ons uw order, uw logo en/of bedrukking en de juiste PMS (Pantone) kleuren, zodat het eindresultaat er correct uit ziet. Vervolgens zullen wij binnen 24 uur een gepaste offerte toesturen.

Personalisering voor kleine hoeveelheden

Het is ook mogelijk om onze producten in kleine oplagen te laten personaliseren. voor meer informatie neem contact op via:

e-mail: info@verhuisdekens.com of bel +31 (0) 348 712 514