Relief blankets

Relief blankets
Vluchtelingen dekens staan ook wel bekend onder de Engelse benaming: Relief blankets. Vluchtelingendekens en opvangdekens worden gebruikt bij tijdelijke hulp van vluchtelingen en rampen. Door het grote percentage aan wol, is deze emergency relief blanket zeer geschikt voor menselijk gebruik. Deze dekens worden door verschillende instanties gebruikt zoals: Artsen zonder grenzen, het Rode kruis, Oxfam Novib en Amnesty International.

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Nooddekens voor vluchtelingen

Bij een ramp ontstaat er vaak een noodsituatie. Neem bijvoorbeeld een tsunami. mensen raken hun huis kwijt en staan op straat. Iedereen heeft behoefte aan warmte. Warmte kunnen we bieden door het sturen van dekens naar het land dat getroffen is door de ramp. Dit gebeurt vaak door een instantie, zoals: Artsen zonder grenzen of Amnesty International. Niet alle verhuisdekens zijn geschikt voor menselijk gebruik. De relief blankets zijn wel geschikt. Relief blankets zijn verhuisdekens van wol, textiel en katoen.

De relief blankts worden ook wel opvangdekens genoemd. Ze worden namelijk veel gebruikt bij opvanglocaties. Ook in Nederland hebben we opvanglocaties. Neem bijvoorbeeld de Asiel Zoekers Centra (AZC) voor vluchtelingen. De relief blankets worden ook gebruikt als dekens voor vluchtelingen.

Meer dan een verhuisdeken

De relief blankets zijn meer dan een wollen verhuisdeken. Doordat hij geschikt is voor menselijk gebruik, kunt u hem bijvoorbeeld ook gebruiken voor extra warmte op een terras. Met een gewicht van 500gr. Per m/2 is dit een verhuisdeken van zware kwaliteit. De verhuisdeken is groot. De relief blanket heeft namelijk een afmeting van 155 x 220cm. Dus ook voor een zonnige middag in het park is deze deken zeer geschikt. Wilt u meer dan alleen een verhuisdeken kopen? Dan zijn deze relief blankets precies wat u nodig heeft!

Relief blanket personaliseren

U kunt bij Verhuisdekens.com uw verhuisdekens bedrukken met uw eigen logo. Verhuisdekens met logo zorgen voor herkenning en naamsbekendheid. U kunt meer informatie over het personaliseren van producten vinden op de pagina personaliseren.