Verhuisdekens

Verhuisdekens

Bij verhuisdekens.com kunt u verschillende soorten verhuisdekens kopen. Wij hebben altijd de beste kwaliteit verhuisdekens te koop. Neem bijvoorbeeld onze geweven verhuisdekens, verhuisdekens op rol of verhuisdekens superieur. Ga voor kwaliteit en koop uw verhuisdekens bij verhuisdekens.com. Naast verhuisdekens hebben wij ook een mooi assortiment aan legerdekens en opvangdekens.

11 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

11 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pakdekens

Verhuisdekens.com heeft een groot assortiment aan verhuisdekens. Verhuisdekens worden ook wel pakdekens genoemd. U kunt verschillende soorten pakdekens kopen. Er zijn verhuisdekens die u zelfs voor recreatief gebruik kunt gebruiken. Deze pakdekens zijn extra warm. Warme pakdekens kunt u onder andere kopen om neer te leggen op lounge sets of bankjes op een terras. Door de warmte van de pakdeken blijft u ook op een koudere avond heerlijk warm op het terras. U kunt dekens kopen als eigenaar van een restaurant, maar ze zijn ook zeer geschikt voor particulier gebruik in de tuin of op het terras.

Ook hebben wij goedkopere pakdekens te koop. Want een verhuisdeken hoeft niet altijd heel kostbaar te zijn. Wel is een pakdeken een goede investering. U kunt een verhuisdeken altijd hergebruiken. Ook kunt u de meeste dekens wassen. Zo blijft de deken altijd schoon. Er zijn veel verschillende mogelijkheden met een pakdeken. Warm tegen elkaar aankruipen op de bank binnen of buiten, of gebruik de dekens tijdens de verhuizing. Het is altijd fijn om een multifunctionele sterke pakdeken in huis te hebben.

Transportdekens

Een andere benaming voor een verhuisdeken is de transportdeken. Deze benaming is een stuk logischer, want je gebruikt de dekens tijdens het transport van uw meubelen. Kleine spullen worden verpakt in noppenfolie en vervolgens worden ze gestopt in verhuisdozen. Maar aan het beschermen van meubelen wordt vaak niet gedacht. Meubelen zijn groot en kunnen beschadigen. Bijvoorbeeld een kast of stoelen die tegen elkaar aan schuiven. Transportdekens zijn de ideale oplossing. Plaats de deken om het meubel heen of tussen de meubelen in. Als de meubelen dan tegen elkaar aan schuiven of stoten tijdens de rit, is er een minimale tot geen kans op een beschadiging. Een transportdeken is namelijk lekker zacht. Dus fungeert het eigenlijk als een kussen tussen de meubelen in.

Opslagdeken

Wilt u spullen tijdelijk opslaan, dan kunt u ook verhuisdekens gebruiken. Gestikte verhuisdekens zijn namelijk ook opslagdekens. Door uw spullen goed te verpakken in een opslagdeken zijn ze goed beschermd tijdens de opslag. Een opslagdeken wordt vaak vergeten. Waarom is dit belangrijk? Neem bijvoorbeeld een televisie. Er hoeft maar iets kleins tegen het scherm te vallen en er zit een blijvende beschadiging op. Een opslagdeken kan deze beschadigingen voorkomen. Daarnaast worden uw producten ook beschermd tegen UV licht, vocht en stof. Dus behouden uw spullen hun originele kwaliteit.