Verhuisdekens gepersonaliseerd

Verhuisdekens gepersonaliseerd

Bij Verhuisdekens.com heeft u ook de mogelijkheid om uw verhuisdekens te personaliseren. Een gepersonaliseerde deken heeft bijvoorbeeld een logo of een eigen tekst. Naast een gepersonaliseerde dekens hebben wij meer verhuismaterialen die u kunt personaliseren, zoals een verhuisdoos. Op de pagina personaliseren kunt u alle voorwaarden voor het personaliseren van producten vinden.

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Dekens met logo

Bij Verhuisdekens.com kunt u uw verhuisdekens voorzien van uw eigen logo. Een deken met logo heeft vele voordelen. Het is een vorm van marketing. Zodra de dekens met logo worden gebruikt in het openbaar, kan iedereen zien van wie de dekens zijn. Zo bouwt u naamsbekendheid op met uw bedrijf. Ook is een bijkomend voordeel dat verhuisdekens met een logo minder snel gepikt worden. De drempel om de dekens te stelen wordt hoger, omdat ze direct weten van wie de dekens zijn. Raakt u een deken kwijt? Dan is de kans groter dat de deken wordt teruggebracht.

De mogelijkheden

Verhuisdekens met een label

U kunt er voor kiezen om uw verhuisdekens te voorzien van een label. De labels worden full colour bedrukt en aan één zijde genaaid. U kunt kiezen tussen de volgende formaten voor het label : 10x20, 15x20 of 20x30cm. Een label is gratis bij een minimale afname vanaf 250 verhuisdekens. Wilt u minder verhuisdekens bestellen? Bij een afname van 100 t/m 249 stuks wordt €0,50,- per deken in rekening gebracht. De minimale afname is 100 stuks.

Zelfgekozen kleur

In het assortiment hebben we bepaalde kleuren verhuisdekens, maar u kunt ook een andere kleur bij ons opvragen. Bij de verhuisdekens met streep, is er de mogelijkheid om de kleur van de streep te wijzigen in een door u gekozen kleur. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gepersonaliseerde deken in de kleur van uw logo. Hiervoor geldt een minimale afname van 250st.

Verhuisdekens met een geweven naam

Als u echt een persoonlijke verhuisdekens wilt dan kunt u uw bedrijfsnaam of andere tekst weven in de verhuisdeken stof. De verhuisdekens krijgen een unieke stijl en zijn erg opvallend. Het logo zit helemaal geweven in de deken, dus het logo kan nooit loslaten of verdwijnen.

Geborduurd

Embroided betekent geborduurd. Uw logo wordt dan op de verhuisdeken geborduurd. Het voordeel van borduren is dat het logo echt in de stof zit. Een geborduurd logo kan dus niet loslaten. Dit is een sjiekere manier om uw logo te bedrukken op uw verhuisdekens.