Verhuisdekens op rol

Verhuisdekens op rol

Profipack verkoopt verhuisdekens op rol. Zo kunt u een verhuisdeken op de gewenste lengte afknippen. Ideaal voor het inpakken van lange producten. De verhuisdeken op rol is 150cm breed.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Deken stof per meter kopen

Bij Profipack kunt u veel verschillende verhuisdekens kopen. Naast losse verhuisdekens verkopen wij ook per meter verhuisdeken stof op rol. Eén verhuisdeken gebruiken voor kleine breekbare producten is relatief duur. Daarnaast kunt u met één deken geen grote producten beschermen.

De verhuisdeken op rol biedt de oplossing. Met een breedte van 150cm en een lengte van 25 of 50 meter kunt u de verhuisdeken op rol afknippen op de gewenste lengte. U kunt bijvoorbeeld de verhuisdeken stof per meter afknippen. Zo kunt u kleine producten inpakken, maar ook lange producten.

Van verhuisdeken stof op rol kunt u ook hoezen maken. Zo heeft u een hoes van verhuisdekenstof voor het verhuizen van uw meubelen.

Verhuisdeken op rol, een voordelige keuze

De verhuisdeken op rol is een zeer voordelige keuze. Op een rol zitten ongeveer 12 normale verhuisdekens. Als u 12 losse verhuisdekens moet aanschaffen, dan betaald u relatief meer.

Verhuisdekens.com heeft twee soorten verhuisdekens op rol. Zo hebben wij de verhuisdeken op rol gestikt en de verhuisdeken op rol geweven. De verhuisdeken op rol gestikt is de goedkopere variant. De geweven verhuisdeken op rol is zachter, sterker en donker grijs. Dit ziet u ook aan de prijs. Hier zit een groot verschil in.

De doorgestikte verhuisdeken is gemaakt van katoen, wol en gerecyclede textiel vezels. De gestikte verhuisdekens kunnen niet tippen aan de kwaliteit van een geweven verhuisdeken. De geweven deken is gemaakt van wol in combinatie met polyester. Hierdoor is de stof ijzersterk.

Duurzaam

Omdat u de verhuisdeken op de gewenste lengte kunt knippen is deze deken ook duurzaam. U gebruikt exact de hoeveelheid deken die u nodig heeft, geen verspilling dus. Ook kunt u de verhuisdeken op rol meerdere malen gebruiken. U kunt deze deken gebruiken als verhuisdeken, maar ook als opslagdeken of pakdeken.

Het nadeel is wel dat wanneer u de verhuisdeken verknipt, u de verhuisdeken niet meer aan elkaar kunt maken. Of u moet natuurlijk aan de slag willen gaan met naald en draad. De verhuisdeken op rol is dus zeker duurzaam, maar let wel goed op hoe u de stof knipt. U heeft immers maar één kans om het goed te doen.