Verhuisdozen

Verhuisdozen

Naast verhuisdekens kunt u ook online verhuisdozen bestellen bij Verhuisdekens.com. Verhuisdozen online bestellen is erg gemakkelijk en snel. U heeft meteen overzichtelijk welke maten verhuisdozen er zijn. Wij geven u graag advies over welke verhuisdoos u het beste kunt gebruiken voor bepaalde spullen.

14 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

14 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Professionele verhuisdozen kopen

Tegenwoordig kunt u bij vele winkels verhuisdozen kopen. Bij Verhuisdekens.com verkopen we alleen maar professionele verhuisdozen. U kunt bij Verhuisdekens.com alleen maar professionele verhuisdozen kopen, omdat wij kwaliteit erg belangrijk vinden. Verhuisdozen zijn er namelijk om uw spullen veilig te verhuizen. Wij willen niet riskeren dat uw spullen uit de doos vallen en beschadigen.

Het begint allemaal met een goede doos, maar om beschadigingen te voorkomen moet er ook op de juiste manier ingepakt worden. Wij adviseren u bijvoorbeeld om niet alleen maar zware boeken in een doos te stoppen. Stop naast zware spullen ook lichtere spullen in diezelfde doos. Als u toch alleen maar een doos met boeken wilt hebben, gebruik dan een speciale verhuisdoos voor boeken.

Nog meer verhuistips om uw spullen zonder beschadigingen te verhuizen kunt u lezen in onze blog: Ik ga verhuizen, wat nu?! Dé verhuistips voor het inpakken.

Afmetingen verhuisdozen

Verhuisdozen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De juiste afmeting van een verhuisdoos is erg belangrijk. Als u alleen maar gebruik maakt van grote verhuisdozen dan worden ze zwaar of dan moet u heel veel opvulmateriaal gebruiken om de dozen te vullen. De verhuisdoos maat staat altijd op de productpagina vermeld. Als u advies wilt over welke maat verhuisdoos u het beste kunt gebruiken, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Kosten verhuisdozen

De kosten van verhuisdozen zijn erg uiteenlopend. Dit ligt namelijk aan de grote van de doos en de sterkte van de doos. Verhuisdozen voor boeken zijn erg sterk, omdat ze speciaal gemaakt zijn voor zware boeken. Hier betaald u ook meer voor. Een verhuisdoos prijs is dus niet exact te benoemen. Wel worden verhuisdozen goedkoper naarmate u er meer besteld. Dit noemen we staffel prijzen. Wilt u meer bestellen dan de staffel aantallen? Neem dan contact op met onze klantenservice voor een offerte. Dan kijken wij wat we voor u aan de prijs kunnen doen.

Wat zijn goede verhuisdozen?

Wat een goede verhuisdoos is ligt ook aan waar je de verhuisdoos voor gaat gebruiken. Een goede verhuisdoos zorgt ervoor dat uw spullen veilig worden verhuisd zonder beschadigingen. Toch is de kwaliteit van de verhuisdoos ook belangrijk. Een verhuisdoos die is gemaakt van enkel laags golfkarton is in verhouding tot een dubbel laags slapper. Hier kun je dus minder zware spullen in verhuizen, want de kans is groter dat de doos doorzakt.

Waar koop ik verhuisdozen?

Waar koop je verhuisdozen? Verhuisdozen online kopen doe je natuurlijk bij Verhuisdekens.com. Wij hebben altijd de beste kwaliteit verhuisdozen in verschillende maten op voorraad. Daarnaast hebben wij ook speciale verhuisdozen voor boeken, verhuisdozen voor glaswerk en verhuisdozen voor kleding.