Verhuismaterialen

Verhuismaterialen

Als u gaat verhuizen heeft u verhuismaterialen nodig. Bij Verhuisdekens.com kunt u verhuismateriaal online bestellen. Dit is wel zo gemakkelijk. Bij verhuismaterialen kunt u denken aan: verhuisdozen, noppenfolie en natuurlijk verhuisdekens. Alle materialen in onze webshop zorgen ervoor dat u op een veilige manier al uw spullen kunt verhuizen. Want het zou toch wel vervelend zijn als net die oude vaas van uw overgrootmoeder kapot zou gaan tijdens de verhuizing.

Artikelen 1 tot 36 van 52 in totaal

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 36 van 52 in totaal

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Verhuizen, waar moet ik beginnen?

Als u geen erkend verhuisbedrijf bent, dan is een verhuis checklist wel zo handig. Verhuizen is namelijk een vak apart. U heeft spullen in verschillende gewichten, afmetingen en mate van breekbaarheid. Dus waar moet u beginnen bij een verhuizing? Wij geven u wat tips voor het verhuizen.

De eerste tip is: koop tijdig uw verhuismateriaal in. U wilt niet tijdens de verhuizing verhuisdozen tekort hebben of geen inpakpapier in huis hebben. Onder verhuismaterialen vallen beschermingsmaterialen. Want in feite bescherm je alle spullen tijdens de schokken en stoten in een verhuiswagen of uw eigen auto. Zonder beschermingsmateriaal kunt u eigenlijk niet beginnen met verhuizen. Maar wat zijn nou de juiste beschermingsmaterialen?

Wij zetten de onmisbare inpakmaterialen voor u op een rij:

Verhuizen, wat moet ik als eerste inpakken?

Als u alle verhuismaterialen in huist heeft dan komt de vraag: wat moet ik als eerste inpakken? Dat brengt ons bij de tweede verhuistip: Leg altijd eerst de zware producten in ene verhuisdoos, en daar boven op de lichtere producten. Stop nooit alleen maar zware producten in een doos. Dan wordt deze te zwaar en kunnen de spullen er uit vallen. Heeft u servies of glaswerk? Daar heeft Verhuisdekens.com speciale dozen voor: verhuisdozen voor glaswerk. Deze zijn extra veilig voor het verhuizen van glaswerk. En vergeet nooit al uw glaswerk in te pakken in noppenfolie of inpakpapier.

Onze laatste tip is: lees onze blog met alle verhuistips; Ik ga verhuizen, wat nu?! Dé verhuistips voor het inpakken. In de blog staan nog meer verhuistips. Deze kunt u goed als checklist gebruiken voor uw verhuizing. Bent u toch niet zeker over de verhuizing? Dan kunt u er altijd voor kiezen om een erkend verhuisbedrijf in te huren.

Wij wensen u heel veel succes met uw verhuizing!