Noppenfolie

Noppenfolie
Bij Verhuisdekens.com kunt u noppenfolie online bestellen. Als u gaat verhuizen dan heeft u verhuismaterialen nodig. Noppenfolie wordt gebruikt om uw spullen te beschermen. Door de noppen van de beschermfolie worden uw spullen beschermd tegen schokken en stoten. Dus als u uw spullen op een veilig manier wilt verhuizen, dan kunt u het beste noppenfolie kopen.

Noppenfolie op rol

Bij Verhuisdekens.com besteld u online een noppenfolie rol. Het handige van noppenfolie op rol is dat je de noppenfolie op een gewenste maat kunt afknippen. Zo kunt u kleine spullen, maar ook grotere spullen goed verpakken. Noppenfolie op rol is te bestellen in verschillende breedtes. Als u alleen glaswerk wilt inpakken, dan kunt u het beste kiezen voor de noppenfolie rol met een breedte van 30cm. Wilt u grotere spullen inpakken dan kunt u het beter gaan voor de noppenfolie op rol met een breedte van 100cm.

Het verpakkingsmateriaal bubbeltjesplastic

Bubbeltjesplastic, van deze term heeft u waarschijnlijk wel eens gehoord. U maakt een pakket open en uw bestelde spullen zitten in een zakje, of gerold in bubbeltjesplastic. Noppenfolie wordt ook wel bubbeltjesplastic genoemd. De noppen van de beschermfolie worden gezien als bubbeltjes, deze kunt u ook indrukken en dan hoort u een plop geluid. Al denkt u misschien dat het iets anders is, het

verpakkingsmateriaal bubbeltjesplastic is dus precies hetzelfde als noppenfolie.

Er zijn verschillende soorten bubbeltjesplastic. Zoals we net al noemde kunt u bubbeltjesplastic altijd op rol kopen. Daarnaast kunt u ook gelamineerde noppenfolie bij ons bestellen. En we hebben ook bubbeltjesplastic met een grote nop. Met een grote nop worden uw spullen nog beter beschermd tegen schokken en stoten.

Hoe moet u noppenfolie aanbrengen?

Als u gaat werken met noppenfolie is het handig om te weten hoe u noppenfolie moet aanbrengen. Noppenfolie plaatsen op de juiste manier is namelijk erg belangrijk. Als u noppenfolie op de verkeerde manier aanbrengt dan kan het zijn beschermfunctie verliezen. Het is dus erg handig om te weten aan welke kant u noppenfolie moet aanbrengen.

U wilt bijvoorbeeld een vaas inpakken. Het eerste wat u moet doen is een ruime hoeveelheid noppenfolie knippen, zodat de vaas hier goed ingerold kan worden. Dan legt u de noppenfolie neer met de noppen naar boven. U moet namelijk de noppen tegen het product plaatsen. Vervolgens rolt u de vaas goed in de noppenfolie. Tape hem stevig dicht, zodat de noppenfolie niet los kan schieten. Ook is het belangrijk dat de vaas er niet uit kan glijden. Als u noppenfolie op de juiste manier heeft aangebracht is uw vaas klaar om te verhuizen.