Opvulmateriaal voor dozen

Opvulmateriaal voor dozen

Om te voorkomen dat uw spullen gaan schuiven in een verhuisdoos, is opvulmateriaal nodig. Bij vulmateriaal voor een doos kunt u denken aan opvulchips, papier of luchtzakjes. Bij Verhuisdekens.com hebben wij alle soorten opvulmateriaal op voorraad. Het vulmateriaal in de doos heeft schokabsorberende eigenschappen en vangt de klappen op tijdens transport.

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Vulling voor dozen

Opvulling voor loze ruimte in dozen is erg belangrijk. Vaak wordt dit onderschat. Je stopt een verhuisdoos vol, plakt hem dicht met een stuk tape en voilà! Vervolgens doet u in het nieuwe huis de doos open en zijn er dingen gebroken. Als er loze ruimte zit in een doos moet dit opgevuld worden. Door de loze ruimtes krijgen spullen de kans om te schuiven. Door vulling voor dozen te gebruiken krijgen de spullen geen kans om te schuiven. Vul dus de doos af met opvulmateriaal voor extra bescherming van uw spullen.

Opvulmateriaal functie

U kent het wel, er komt een pakketje binnen vol met van die schuim chips of papier. Erg irritant hoor ik u denken, maar het heeft dus een beschermende functie. Als een webshop dit niet zou gebruiken is de kans dat kwetsbare producten het transport zonder beschadigingen overleven erg klein. Om voor een kleine verhuizing een hele zak opvulchips te kopen kan overdreven zijn. Ook kunt u kranten gebruiken, maar kranten geven inkt af! Pas hier dus mee op. Een goed alternatief is papieren opvulmateriaal. Voor een grote verhuizing adviseren wij wel om genoeg opvulmateriaal in huis te hebben.

Opvulmateriaal op maat

Instapak Quick RT is een schuimkussen die in enkele seconden zich uitzet om uw product heen. Plaats een Instapak schuimkussen in een kartonnendoos en leg het kwetsbare product dat u wilt verpakken op het schuimkussen. Het schuimkussen vormt zich om de onderkant van het product heen. Vervolgens legt u nog een Instapack Quick RT schuimkussen op de bovenkant van het product. Dan vormt het schuimkussen zich om de bovenkant heen. Zo is de hele kartonnendoos gevuld en zit het kwetsbare product stevig verpakt in een schuimkussen. Erg handig voor een breekbare vaas, die absoluut niet kapot mag gaan tijdens de verhuizing.